Art of Strength

Dankzij mijn slechthorendheid vond ik mijn innerlijke kracht. Die werd versterkt door het sjamanisme, dat op mijn 42e in mijn leven kwam. In het sjamanisme gaat men ervan uit dat alles in de natuur bezield is. Vanuit deze basis maak ik mijn creaties. Door te luisteren naar mijn innerlijke beelden creëer ik met textiel, kleur, textuur en woorden. Mijn creaties hebben mede door de sjamanistische elementen diepe gevoelswaarde. Mijn nieuwsgierigheid naar emoties en het verlangen deze te verwerken in textiel en woorden geven mij vervulling. Daarnaast is expressie van emoties in beelden en woorden helend.

Ik maak ook op aanvraag unieke krachtvoorwerpen voor alle gelegenheden die speciale aandacht vragen:
Een talisman voor iemand die je extra kracht wilt meegeven of juist wilt bedanken. De geboorte van een (klein)kind. Een krachtvoorwerp om een huwelijk veel geluk en liefde mee te geven. Maar ook een voorwerp dat kracht geeft aan iemand wiens einde nadert, om net dat extra beetje moed mee te geven. Een puber die de beer ontgroeid is maar toch iets onder zijn kussen wil hebben om lekker te kunnen slapen. Een herinnering aan een overleden geliefde, een nieuw begin in iemands leven markeren met iets dat deze periode inluidt. Iets kleins of juist groot. Licht als een veertje, kleurig als een regenboog. Als het maar past bij DIE gelegenheid.
Deze krachtvoorwerpen worden gemaakt van natuurlijke materialen: vilt, hout, wol, schelpen, zeewier, kralen, veren, stenen, klei.