Krachtwuuf

Krachtwuuf maakt op aanvraag unieke krachtvoorwerpen voor alle gelegenheden die speciale aandacht vragen:
Een talisman voor iemand die je extra kracht wilt meegeven of juist wilt bedanken. De geboorte van een (klein)kind. Een krachtvoorwerp om een huwelijk veel geluk en liefde mee te geven. Maar ook een voorwerp dat kracht geeft aan iemand wiens einde nadert, om net dat extra beetje moed mee te geven. Een puber die de beer ontgroeid is maar toch iets onder zijn kussen wil hebben om lekker te kunnen slapen. Een herinnering aan een overleden geliefde, een nieuw begin in iemands leven markeren met iets dat deze periode inluidt. Iets kleins of juist groot. Licht als een veertje, kleurig als een regenboog. Als het maar past bij DIE gelegenheid.
Deze krachtvoorwerpen worden gemaakt van natuurlijke materialen: vilt, hout, wol, schelpen, zeewier, kralen, veren, stenen, klei.

Onderstaande creaties zijn in opdracht gemaakt of als cadeau weggegeven. Ze zijn dus niet meer in mijn bezit. Ik maak alles in opdracht, elke creatie is daarom uniek. Zie je iets hieronder wat jij graag wil hebben of geven, dan maak ik een nieuwe creatie voor jou. Vragen? Neem contact op via email: info@margreet.joosen.nl